FAQ

Kunnen jullie ook websites restylen en opnieuw inrichten?

Ja dat kan! Wij kunnen ook uw bestaande website geheel een nieuwe look geven en naar wens opnieuw inrichten. Mogelijk schrijven wij ook de teksten. Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan Contact met ons op!

Is het ook mogelijk dat ik het ontwerp aanlever en jullie alleen drukken?

Ja ook dat kan! Heeft u al een ontwerp of wilt u er graag zelf een maken? Dan kunt u ervoor kiezen dat wij alleen het betreffende ontwerp drukken, let u er wel op dat het aan de voorwaarden voldoet qua maatvoering. U kunt hiervan een sheet opvragen bij ons! Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan Contact met ons op!

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten?

Jazeker! U kunt kiezen uit een van onze onderhoudscontracten of u kunt contact met ons opnemen voor een onderhoudscontract op maat! Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan Contact met ons op!

Doen jullie ook aan sponsoring?

Jazeker! Heeft u een stichting, band of vereniging? Dan kunnen wij in overeenstemming met u, bekijken wat er mogelijk is om te sponsoren. Uiteraard zal er dan wel reclame voor ProPromo gemaakt dienen te worden. Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan Contact met ons op!


Ja! Dit is een ontwerp gemaakt door ProPromo, wilt u nog weten wat wij kunnen?