Wat wij doen

Contact Form

Wat ProPromo voor u kan betekenen?

Accountmanagement

Sommige zaken vragen veel aandacht van een ondernemer, hierbij kunnen sommige dingen erbij in schieten. Laat enkele taken van u overnemen door een accountmanager! U kiest zelf voor welke tijd u een accountmanager nodig heeft. Bijvoorbeeld een half jaar lang 3 dagen in de week!

Deze optie zorgt ervoor dat de kosten te overzien zijn en u toch een aantal taken uit handen kunt geven om belangrijke zaken te regelen!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Webdesign

U wilt toch ook goed gevonden worden door (potentiële) klanten? Dan is een website een uitstekende uitkomst! Wij hebben al enkele jaren ervaring met websites ontwikkelen, hierdoor kunnen wij u van te voren precies vertellen wat mogelijk is en wat niet.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

SEO Optimalisatie

ProPromo kan niet alleen websites ontwikkelen! Wij kunnen ook bestaande websites optimaliseren voor Zoekmachines! Dus ook als u een bestaande website heeft kun u die door ons laten fine-tunen!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Huisstijl & Flyers

Heeft u een huisstijl nodig of bent u toe aan een nieuwe huisstijl? Of simpelweg een flyer of visitekaartje? Dan kan ProPromo ook iets voor u betekenen! ProPromo kan vanaf het ontwerp tot het drukken van promotiematerialen u van dienst zijn!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Spandoeken, banners, etc.

Ook voor spandoeken, banners en nog veel meer kunt u bij ons terecht! U wilt toch ook opvallen? Waarom dan geen levensgroot spandoek op uw gevel of een rolbanner in uw kantoor? Ook hiervoor kunt u terecht bij ProPromo!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

TV Reclame

ProPromo heeft in een aantal ondernemingen tv’s hangen, hier kunt u voor €15,- excl btw per maand een reclame op laten draaien! Wij verzorgen van A tot Z uw advertentie en pas na uw goedkeuring kunt u zomaar een bereik van 3000+ mensen binnen 1 maand hebben!

Interesse? Neem dan contact met ons op!


Ja! Dit is een ontwerp gemaakt door ProPromo, wilt u nog weten wat wij kunnen?